torsdag 15 december 2011

Till Lillpyret

Denna gulliga budade jag hem idag från tradera! Han kommer va så fin i den vår lilla skrutt!!
Nu kollar jag och Henke på film.
Idag har jag varit hos lilla Oliver o myst, och snart får han en liten kompis :)

3 kommentarer:

  1. Vi ser fram emot kompisen!!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Lisa ...mamma snart ...du ska veta att jag är inne på din blogg varenda dag och jag tänker högt här vid köks bordet.. att det kommer att gå bra för lillebror..och vad fina kläder han ska få ...och så fint mamma hans har gjort med vagga o skötbord...och sura tanter på ryhov hon borde inte få några jul klappar i år!!!!
    så jag är med dig Lisa och väntar på lillebror...och Olivers lekkamrat..och pappa Henriks fina pojke och det känns så skönt att läsa att du kan känna förväntan o glädje över denna lilla bebis pojke...att inte livet är heltungt för dig jämt..du kommer alltid att sakna din Rico och han kommer att finnas med dig..men så gott att läsa om din längtan efter din andra son...kommer att gå bra Lisa.. Kram

    SvaraRadera
  3. Jag blev så rörd när jag läste " Min andra son " Ja jag längtar verkligen efter min andra son. Och jag blir så glad att ni läser och följer vägen till honom. Jag längtar tills ni får träffa honom, och till att Oliver o han kan ligga på en filt tillsammans.
    Ibland känns det som att detta är för bra för att vara sant. Ska vi verkligen få vår lillebror?!
    livet är inte alltid lika tungt längre... och jag är så glad för att varje dag hittar jag nya tankar och förhållningssätt till sorgen och saknaden av Rico.
    Kram till dig Britt :) och jag förstår att du är väldens stoltaste mormor till jätte fina och goa Oliver!

    SvaraRadera